Nare jeugd ervaringen/ onvrede op het werk/ vliegangst

Door: Julian
Ook ik zat met diverse problemen. Mijn vader had op jonge leeftijd een beroerte gekregen en is daarna alcohollist geworden. Hierdoor zag ik hem vaak in dronken toestand en hier heb ik veel nare beelden aan over gehouden. Eenmaal bij Cobie gekomen stelde ze EMDR voor. Dit hebben we een aantal keren gedaan en het is volledig weg!! Krijg nooit meer een beeld te zien en dat stukje heb ik ook goed verwerkt. Dit was dus eenvoudig en snel verholpen.
Een paar maanden later zat ik niet goed in mijn vel op mijn werk. Weer contact gezocht met Cobie. Nu kwam ze met het advies om er EFT op los te laten. Samen hebben we naar diverse oplossingen gezocht en ook het EFT hielp verbazingwekkend goed! Als je bij Cobie zit denk je in eerste instantie, dit wordt niks met dat rare getik op je hoofd en borst maar het heeft echt een super effect! Ben veel rustiger geworden en kijk de situatie eerst eens rustig aan voordat ik me weer druk ga maken om iemands gedrag.
Tot slot zie ik er sinds een paar jaar tegenop om te vliegen. Best apart want ik heb vroeger redelijk veel gevlogen. Was sinds de laatste paar keer echt heel zenuwachtig en bang dat er wat zou gebeuren. Moest laatst voor mijn werk plotseling vliegen. Ik dacht, dit is weer een mooie voor mijn wondervrouwtje! Twee dagen voor vertrek ben ik bij haar geweest en ook nu adviseerde ze weer EFT. Ik ben anderhalf uur geweest en twee dagen later ben ik zonder zenuwen het vliegtuig ingestapt en had ik nergens last van! Super dus! Als je ergens mee zit, schroom je dan niet en neem contact op met deze kundige vrouw! Voor mij is het al een paar keer een ideale oplossing geweest. En waarom zou je je rot voelen terwijl je ook overal van kan genieten zonder zorgen! GJ Meerdere klachten door pijnlijke gedachten Grappig hoe snel een mens zijn pijnlijke gedachten een plekje kan geven door de juiste techniek. Cobie laat je vrij in je keuzes en tempo maar coached wel op een manier die zij het beste bij jou vind. Meerdere klachten verdwenen door het wegnemen van de oorzaak. Ik ben na maanden nog steeds blij met Cobie’s hulp!